3x XXL in Wageningen

zo. 14 - 16.30u 12 sep / 17 okt / 14 nov

Zin om jezelf een mini-retraite cadeau te doen? Wil jij op een no-nonsense manier meer in je lichaam komen?  Deze herfst geeft Suzanne een 3-delige workshopreeks op zondagochtend 14 – 16.30 (12 sept, 17 okt, 14 nov). Deze workshopreeks is voor jou, als je: grip wilt krijgen op rugklachten; stress en spanning in je lijf en je hoofd wilt oplossen & handvatten wilt om in jouw dagelijks leven moeitelozer te bewegen.

We gebruiken in deze les alle tools die horen bij Critical Alignment Yoga. Door de extra lange les ga je echt de diepte in en kom je er als herboren uit. Doordat we om de 4 à 5 weken bij elkaar komen zit er genoeg tijd tussen om je lijf deze diepgang te laten verwerken, anderzijds zakt het daardoor ook niet te ver weg. Ticket 3x XXL €89, losse workshop €35.

Locatie: Het Yogaschooltje, Rouwenhofstraat 10, Wageningen

Koop je ticket via de button hieronder.

12 september

Lichter Leven

Heeft spanning zich vastgezet in je lichaam en voel je je zwaar, moe of stijf? Wanneer je inzicht krijgt in je eigen patronen en we diepgelegen spanning kunnen loslaten, kan je makkelijker en vloeiender bewegen. We onderzoeken thema’s als kwetsbaarheid, loslaten en jezelf laten zien. We gaan ontdekken waar de beweging bij jou vastloopt en ik geef je handvatten om weer moeiteloos te gaan bewegen.

Fysiek focuspunten

 • Strekken van de bovenrug
 • Ruimte voelen in de borst
 • Spanning in de schouders loslaten

17 oktober

Moeiteloos Zitten

In het dagelijks leven doen we het veel, maar we zijn er niet goed in: zitten. In deze workshop zoomen we in op de fysieke details, maar we gaan ook de rust opzoeken van meditatie. Heb je al tijd al willen leren mediteren? Je krijgt mee naar huis: toegankelijke meditatievormen & tips voor zitten in het dagelijks leven: achter je bureau, in de auto en op de bank.

Fysieke focuspunten

 • Meer vrijheid in de heupen
 • Lengte aan de achterkant van de benen
 • Strekken van de onderrug
 • Moeiteloos langere tijd kunnen zitten

14 november

Upside Down

“Wanneer je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Op de yogamat zoeken we het ongemak en het onbekende op om oude patronen te leren kennen en los te laten. Omgekeerde houdingen lenen zich hier erg voor. We gaan aan de slag met hoofdstand, handstand en andere uitdagende houdingen. Ik houd rekening met alle niveau’s, beginners zijn helemaal welkom!

Fysieke focuspunten

 • Ontspanning ín beweging
 • Je grenzen verleggen
 • Opbouwen van kracht
 • Lol maken

Meer info over de workshops

Alle workshops zijn geschikt voor alle niveau’s. Twijfel je of je het aankan, of dat er wel genoeg uitdaging is? Neem dan contact op met mij. Wanneer je vooraf uitgebreid persoonlijk advies wilt, kunnen we ook een intakegesprek en privéles voor je inplannen.

Over Suzanne

Suzanne de la Fonteijne is een ervaren docent die uitleg geeft over de fysieke aspecten van het uitlijnen van het lichaam zodat je (rug-)klachten kan oplossen en voorkomen. Haar focus ligt vooral op het mentale en emotionele vlak: hoe doorbreek je de vicieuze cirkel van spanning in jouw lichaam en in jouw leven? Hoe krijg je (weer) vertrouwen in je lijf en kan je stabiliteit ervaren? Onder haar gedegen begeleiding voel je je zelfverzekerd genoeg om de confrontatie met jezelf aan te gaan.