Rugklachten en stress?

Herken je dat jouw werknemers of collega’s handvatten nodig hebben om spanningspatronen te doorbreken? Fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, slapeloosheid zijn vaak het gevolg van stress in combinatie met een slechte werkhouding en te weinig kennis over hoe nu echt te ontspannen. De oplossing ligt binnen handbereik, maar men moet bereid zijn om er zélf aan te werken. De winst voor de werkgever: deelnemers krijgen weer meer plezier in het werk, minder uitvalklachten en minder kans op burn-out.

Masterclass Moeiteloos Bewegen

Suzanne begeleidt in 2,5 uur de deelnemers naar een eerste stap om de verbinding met hun meest ontspannen zelf te maken.

Dat betekent: contact maken met het lichaam en de confrontatie met spanning op een lichte en leuke manier aan gaan. We focussen in de workshop op nieuwe, gezonde patronen aanleren, zowel fysiek als mentaal. Je leert stressvolle situaties niet te vermijden, maar er met zelfcompassie naar toe te bewegen. Je leert waar je ontwikkelpunten liggen op het gebied van ontspanning (terug)vinden. Zo word je steeds veerkrachtiger en kan je ontspannen blijven in élke situatie, zowel op werk als privé. Suzanne’s werkwijze is no-nonsense, meteen toe te passen, empathisch en authentiek.

Procesbegeleiding en intervisie

Binnenkort meer info.

“Geeft werknemers de handvatten om zélf spanningspatronen op te lossen”

Vitaliteitsprogramma

Ik help je om een programma op te zetten om curatief en preventief aan de slag te gaan met rug- en stressklachten. Door middel van een selectieprocedure zoeken we de mensen op in de organisatie die baat kunnen hebben bij het programma. Het is op basis van vrijwillige deelname, omdat intrinsieke motivatie de sleutel tot verandering is. Op basis van jullie behoeften en budget wordt per deelnemer een privétraject van 3 a 12 maanden vormgegeven. Daarnaast bied ik een mix van (online)  groepssessies aan om het programma de maximale impact te laten hebben.

Mijn groepsworkshops en één-op-één trajecten passen ook goed binnen leiderschapstrajecten en als aanvulling op andere coaching.

Wat zeggen de deelnemers over Suzanne

Mijn visie

Ik faciliteer dat mensen weer hun eigen potentieel maximaal kunnen benutten, doordat zij lekker in hun lijf zitten. Met mijn methode breng ik mensen terug naar hun natuurlijke, kwetsbare & krachtige zelf. Wanneer mensen dat fysiek ervaren, wordt het tastbaar en echt. Dit creëert een opening naar echte verandering, waardoor na verloopt van tijd stress geen vat meer op hen krijgt. Zij kunnen daardoor de meest ontspannen en sterkste versie van zichzelf worden, zowel fysiek als mentaal. Het uiteindelijke doel: vrij van stress en pijn te kunnen leven en werken.