Moeiteloos Bewegen. Kleine groep, maximale aandacht

Vanaf 15 februari kan je om de 2 weken les volgen in de mini-studio in Renkum in de ONEVEN weken. De les zal breder zijn dan een reguliere yogales. Contact maken met je lijf en spanning loslaten staat centraal, maar ook je lijf beter begrijpen en beter leren voelen door verschillende technieken.

Wil je echt de diepte in om spanning en rugklachten beter te begrijpen, op te lossen en uiteindelijk te voorkomen? Dan is dit iets voor jou!

Meedoen?

Omdat het een kleine, vaste groep is, kan je niet in mijn online winkel een abonnement kopen, maar moet je je opgeven voor de wachtlijst per email. Je kan deelnemen aan de lessen met een abonnement dat je afsluit voor 3 maanden. Wanneer er plek is, kan je ook één keer meedoen om het uit te proberen. Wanneer er geen plek is, dan kom je op de wachtlijst. Bij voldoende animo, start ik op een ander moment een tweede groep. Het is niet mogelijk om losse lessen te volgen.

Specs

Data

Achtergrond van de lessen...

In de lessen gebruiken we verschillende technieken en methodes. De belangrijkste zijn Critical Alignment Yoga (Gert van Leeuwen); de oefeningen van Deb Dana vanuit de Polyvagaal theorie; Embodied Meditation (Mark Walsh), oefeningen over neuroplasticiteit (Irene Lyon), yoga deconstructed (Trina Altman).

Corona disclaimer

Blijf thuis met verkoudheidsklachten! Wanneer door omstandigheden de lessen in de studio niet door mogen gaan, zullen de lessen omgezet worden naar een online les. Wanneer er online les gegeven word, werken we alleen met de vilten mat (of opgerolde handdoek) en de strip (onvervangbaar!). Deze moet je dan dus aanschaffen of lenen. Wanneer je onverhoopt een les mist, kan je in een andere week online de les inhalen.