Vanaf di. 24 augustus zijn er weer 2 lessen in Wageningen

Eindelijk kunnen we weer echt starten! Het aanbod: 2 lessen op dinsdagavond in Het Yogaschooltje in Wageningen.

Ben je een beginner in Critical Alignment Yoga of is je lijf wat stijf of pijnlijk, kies dan voor de CAY les om 20.15u. Heb je al wat ervaring of beweegt je lijf makkelijk, kies dan voor de CAY Plus les om 18.30u. Beide lessen duren 75 minuten. Locatie: ‘Het Yogaschooltje’, Rouwenhofstraat 10, Wageningen.

Je kan deelnemen aan de lessen met je abonnement of strippenkaart van het Yogaschooltje of koop een 5maanden abonnement (NIEUW!) bij mij.

NIEUW: abonnement-vorm!

Beginners & Plus-les

Benodigde yogatools

In de yogastudio gebruiken we alle tools die horen bij CAY. Boogje, Schouderstandblok en Hoofstandbankje staan klaar voor gebruik in de studio. Vilten mat en stripje moet iedereen (vanwegen hygienisch oogpunt) zoveel mogelijk zelf meenemen! Heb je die nog niet? De tools zijn los verkrijgbaar in mijn webwinkel of krijg een lekkere korting wanneer je het Startpakket Yogatools #1 of #2 aanschaft. Klik hieronder voor de details.

Corona disclaimer

Blijf thuis met verkopudheisklachten en draag een mondkapje waneer je binnenkomt. Wanneer door omstandigheden de lessen in de studio niet door mogen gaan, zullen de lessen omgezet worden naar een online les. Wanneer er online les gegeven word, werken we alleen met de vilten mat (of opgerolde handdoek) en de strip (onvervangbaar!). Deze moet je dan dus aanschaffen of lenen.

Zomeragenda 2021 via Whatsappgroep

Wil je op de hoogte gehouden worden van het de lessen, workshops en special die ik aanbied deze zomer? Meld je dan aan voor de whatsappgroep Moeiteloze Zomer 2021.