Dé hoes voor je vilten mat​

De handgemaakte HOESSIES passen precies om de vilten matten die veel worden gebruikt bij de beoefening van Critical Alignment Yoga. Zij zijn prachtig om te zien en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zodat deze altijd bij jouw smaak past. Zij zorgen bovendien voor een wasbare buitenkant van je vilten mat, waardoor deze altijd fris blijft. Wanneer iets praktisch én mooi is, heb je vaak nog meer zin om het te gebruiken. Dus geen reden om het achterin de kast op te bergen!

Er zijn 2 hoofdcatgegorien:

  • Hoessie Basic voor €19,50, beschikbaar in 6 kleuren
  • Hoessie Luxe voor €24,50 beschikbaar in 5 patronen
flyer HOESSIE voor website

Over de maker

Huip Molenaar is de naaister die de HOESSIES maakt. Dit doet zij in haar eigen atelier op zolder. Zij is naaidocent bij het buurthuis Ons Huis in Wageningen. Ook geeft zij viltworkshops onder de naam Crea Eigenhandig, wanneer de tijd dat toelaat (kijk ook eens op haar facebookpagina). Creatieve dingen maken is haar passie. Zij is niet alleen erg secuur, maar ook gezellig om mee samen te werken. Bedankt Huip!

Hoessie VIP - Maatwerk voor jouw business

Heb jij een yogastudio, coachingspraktijk of andere business waarin je de vilten matten gebruikt? En wil jij een professionele, maar vooral sfeervolle uitstraling creëren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken voor Hoessies op maat.

Hoe gaat het in z’n werk? Eerst hebben we een kort gesprek om te bepalen of ik je verder kan helpen. Daarna kunnen we elkaar beter leren kennen in een videocall en denk ik mee over de beste stoffen en patronen die bij jouw smaak en interieur passen.

Omdat het handwerk is, kunnen levertijden verschillen.

Prijsindicatie: Deze dienst bied ik aan vanaf 10 stuks en start vanaf €349 excl. BTW, afhankelijk van de dikte en oorsprong van de gebruikte stof. Dit is inclusief intakegesprek, 2x voorstel maken en feedback verwerken, 1x 3 stofstaaltjes thuisgestuurd per post & verzendkosten.

Voorbeeldstoffen

Kwantumkorting Webshop

De hoessies in de webshop zijn degenen die ik op voorraad heb. Wil je uit de bestaande voorraad meerdere hoessies van dezelfde of verschillende kleuren en motieven? Dan zijn de volgende tarieven van toepassing:

  • 10% korting vanaf totaalbedrag van €200 incl BTW
  • 15% korting vanaf totaalbedrag van €400 incl BTW
  • 20% korting vanaf totaalbedrag €600 incl BTW

Stuur mij een bericht en dan krijg je een kortingscode.