Gratis?

Er is niets zo moeilijk als je gewoontes veranderen. Daarom denk ik dat ik jou wat cadeau moet doen om je over de streep te trekken. Want wanneer je iets nieuws doet, zal het effect voor zichzelf spreken.  En daarom staan hieronder een aantal cadeautjes voor jou. Graag gedaan!

Videobieb

Met je abonnement op de Videobieb, doe jij in jouw eigen tijd jouw lessen wanneer je wilt. Wil je nu al meteen aan de slag met een les? Volg dan deze uitgebreide online les van 68 minuten en krijg een voorproefje hoe de lessen in de VideoBieb zijn.

Online Proefles

Ben je helemaal nieuw? Neem dan eerst een gratis proefles. Boek de proefles via de online winkel.

Oefening 15 min

Spanningsklachten in je armen, nek of schouders worden vaak veroorzaakt door een stijve en ronde bovenrug. Spanning die je daar vasthoudt wordt vaak chronisch, zonder dat je het door hebt. De yogastrip is een tool met superpowers! Wanneer je erop ligt, voel je de spanning wegtrekken. Je rug wordt rechter, je krijgt een betere houding en je klachten zullen snel verbeteren.

Videobellen

Ben je benieuwd of mijn aanbod iets voor je is of wil je eerst even vrijblijvend kennismaken? Stuur dan een berichtje met een kort en bondige omschrijving van jouw situatie en dan neem ik contact met je op.

Podcast Moeiteloos Bewegen

Meer leren over rugklachten en stress? Of een audioles volgen? Luister de podcast op jouw favoriete kanaal:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mijn nieuwsbrief is ook gratis. Verrassing! Schrijf je hieronder in en ontvang op onregelmatige basis meer info over offline en online workshops, trainingen en nieuwe podcasts!