De cursussen van 5 lessen in de studio starten 8 juni

Rugklachten en stress echt aanpakken in de prachtige serene rust van de yogastudio? Eindelijk kunnen we weer starten! Het aanbod: 2 cursussen op dinsdagavond. Beiden zijn 5 lessen. Data: 8, 15, 22, 29 juni en 6 juli.

Ben je een beginner in Critical Alignment Yoga of is je lijf wat stijf of pijnlijk, kies dan voor de Beginners-les om 20.15u. Heb je al wat ervaring of beweegt je lijf makkelijk, kies dan voor de Intermediate-les om 18.30u. Beide lessen duren 75 minuten. Locatie: ‘Het Yogaschooltje’, Rouwenhofstraat 10, Wageningen.

Kosten? 5 lessen van 75 minuten voor €55.

Reserveer je matje

Er zijn per cursus slechts 10 plekken beschikbaar. Jij kan je matje reserveren door jouw favoriete les aan te schaffen via de webshop. De lessen zijn één pakket en je betaalt voor alle lessen in één keer. Er is helaas geen mogelijkheid om een les in te halen op een ander moment. Bij de beginners-les mag je wél – wanneer je zelf een keer niet kan – een vriend of vriendin jouw plaats in laten nemen. Bij de intermediate-les is dat alleen in overleg mogelijk.

Zomeraanbieding 5 weken

Beginners & Intermediate

Benodigde yogatools

In de yogastudio gebruiken we alle tools die horen bij CAY. Boogje, Schouderstandblok en Hoofstandbankje staan klaar voor gebruik in de studio. Vilten mat en stripje moet iedereen (vanwegen hygienisch oogpunt) zoveel mogelijk zelf meenemen! Heb je die nog niet? De tools zijn los verkrijgbaar in mijn webwinkel of krijg een lekkere korting wanneer je het Startpakket Yogatools #1 of #2 aanschaft. Klik hieronder voor de details.

Corona disclaimer

Blijf thuis met verkopudheisklachten en draag een mondkapje waneer je binnenkomt. Wanneer de cursus is begonnen en door omstandigheden de lessen in de studio niet door mogen gaan, zullen de lessen omgezet worden naar een online cursus. Voor deze cursus gebruiken we alléén de vilten mat (of opgerolde handdoek) en de strip (onvervangbaar!). Het is niet mogelijk je geld terug te krijgen.

Zomeragenda 2021 via Whatsappgroep

Wil je op de hoogte gehouden worden van het de lessen, workshops en special die ik aanbied deze zomer? Meld je dan aan voor de whatsappgroep Moeiteloze Zomer 2021.